Efteraar

Aftenerne bliver kortere og temperaturen lavere, men derfor kan du sagtens bruge mange aftener og eftermiddage på terrassen eller altanen. Du kan nemlig indrette dig, så du er garderet mod kolde aftener og dårligt vejr. Det er synd og skam ikke at få glæde ud af sin terrasse, bare fordi vi træder ind i en ny årstid. Med lidt kreativitet og en stor bunke tæpper kan du altså snildt gøre terrassen efterårsklar. Læs med her, og find ud af hvordan.

I læ for efteråret

Det danske efterår byder som regel på utilregneligt vejr, men med et læsejl kan du være ligeglad. Du kan nemlig både få sejl, der tager den værste vind eller giver ly for regn, så du kan sidde på terrassen uanset vejret. Læsejl fås i mange forskellige designs, så der er ingen fare for, at du skal gå på kompromis med indretningen på din terrasse. Du kan få smarte læsejl, der passer til stilen på netop din terrasse eller hyggekrog, og de kan skræddersyes, så de passer i selv den skøreste krog.

Hold dig varm

Der er flere måder at sikre sig, at du kan holde varmen på terrassen i løbet af efteråret. Du kan få mange forskellige terrassevarmere, der via gas eller el holder dig varm. Du kan få terrassevarmere, der passer til lige netop din terrasse, for de findes både på fod eller til ophæng på muren. Hvis du tænker i mere æstetiske baner eller bare er vild med at sidde og kigge ind i levende flammer, kan du købe mange forskellige bålfade og havepejse. Fordelen ved bålfadet er, at det er let at flytte, og du kan placere det lige, hvor du ønsker. Havepejsen derimod er stor og tung, men den leder til gengæld røgen opad, så du kan sidde på terrassen uden at blive generet af røgen.

Terrassevarmere og bålfade er gode varmekilder, men for at gøre terrassen rigtig hyggelig er hynder, puder og tæpper et must. Brøndsholm har mange produkter, der kan holde dig varm og skabe god stemning på terrassen. Du kan klikke her for at se de mange hynder og tæpper. Ikke nok med at du kan holde varmen under et godt tæppe, så er en masse tæpper og hynder lig rigtig hygge, så du kan lave en dejlig, afslappet oase på terrassen.

Fyld terrassen med planter

Mange sætter efterårets indtog lig med et farvel til planter og blomster, men sådan behøver det ikke at være. Du kan nemlig finde en masse planter, der sagtens kan holde til at stå på terrassen på trods af årstiden. I et plantemarked eller supermarked fremgår det som oftest på planterne, om de kan holde til at stå udenfor på trods af kulden. Planter skaber et hyggeligt lille rum, og du kan jo både eksperimentere med at plante hele terrassen til, som var det en jungle, men du kan også bare holde dig til nogle lækre potter eller fine plantekasser. Det hele handler bare om, at du får lyst til at sætte dig ud på terrassen, fordi du har skabt en lille hyggekrog eller en lækker lounge. Så gå efteråret i møde blandt tæpper og planter, og lad din terrasse komme til sin ret.