Dette indhold er sponsoreret 

Tiderne skifter, og det samme gør bolig og indretningstrends. Det er svært at følge med i de skiftende tider, og sekundet man er hoppet med på bølgen skifter den retning og man skal påny omlægge sin bolig. Derfor kan man med fordel glemme lidt om de mange forskellige nuværende trends, og kigge fremad mod den næste. Det er netop det denne artikel gør, og man kan læse om tre indretningstrends, som vil fylde meget i fremtiden, når det kommer til at indrette en bolig. 

Opbevaringen skal ske med stil  

Et hjem skal indeholde opbevaring. Det skal være muligt at kunne opbevare alle ens nips-ting og de forskellige billeder, remedier, porcelæn og meget andet. Dog kan opbevaring ofte være svært møblement at få passet ind i trends og den boligstil, man ønsker. Dette skyldes at opbevaring oftest er praktisk anlagt og ikke æstetisk anlagt. Dette er derfor også grunden til at et vitrineskab i hjemmet kommer til at være trendbærende. 

Der findes mange forskellige slags vitrineskabe, men når det kommer til at de kommende trends er de victorianske vitrineskabe helt med fremme i moden. Måden hvorpå skabene er med til at opfylde dens praktiske rolle i boligen, og samtidig fungere som et bærende element i indretningen gør det ikke kun til et godt møbel, når det kommer til kommende trends, men også et godt møbel generelt. Det victorianske look giver spænding og æstetisk klasse i indretningen og kan transformere et hjem. 

Nordisk minimalisme vender tilbage i stil 

Os i Norden er kendt for mange ting, men minimalisme er måske det vi er mest kendt for når det kommer til indretning, kultur og mad. Nordisk minimalisme handler om nedspillet-hed, simple farver og undertonet stil. Fremtiden kommer til at byde mere på det, og det kan virke upersonligt, men det er netop det, som det ikke er. Den simple og undertonede stil er i sammenspil med blandt andet familieting og billeder med til at sætte større fokus på personlighed og de ting, som er vigtige i livet. 

Hjemmelavede møbler 

En anden ting, som i samspil, med minimalismen kommer til at forme indretningen er hjemmelavede møbler. Det skal være personligt uden at skrige for meget, og hvad er mere personligt end noget man har lavet selv. I fremtiden bliver senge og sofaer i høj grad til at være hjemmelavet, og selve processen kommer til at blive en stor del af indretningen.