Følgende artikler er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til i artiklen.

Når du skal have en træterrasse, er der en masse forskellige løsninger, du kan vælge imellem. Mange glemmer dog, at der også er mulighed for at vælge terrassebrædder, der er trykimprægnerede.

I dette indlæg gør vi dig klogere på, hvorfor du skal vælge trykimprægnerede terrassebrædder. Det er der nemlig flere fordele ved.

Hav en flot terrasse i længere tid

Når du vælger at lave en træterrasse med trykimprægnerede terrassebrædder, får du et yderst holdbart resultat. Trykimprægneringen går ind og beskytter træet for en masse ubehageligheder. Træ kan nemlig hurtigt blive udsat for råd, svamp eller insektbid.

Disse ting er noget, der kan være svært at få bugt med igen. Det kan derfor gøre store skader på dine terrassebrædder, hvis du skulle være så uheldig at komme ud for det. Dette er dog kun tilfældet, hvis du vælger traditionelle terrassebrædder.

Vælger du i stedet imprægnerede terrassebrædder, slipper du for råd, svamp og insektbid. Du får derfor en træterrasse, der holder forholdsvis længere.

Vælg imellem terrassebrædder med forskellige looks

Når du vælger at få lavet en træterrasse med trykimprægnerede terrassebrædder, har du mulighed for at vælge imellem forskellige looks.

Mange tror, at der kun findes en form for trykimprægneret terrassebrædder. Du har dog flere forskellige muligheder at vælge imellem. Det betyder også, at du kan få en træterrasse med det look, du går efter.

Der kan skabes forskellige looks, alt efter hvad det er for en trykimprægnering, der anvendes. Der er nemlig mulighed for at give terrassebrædderne forskellige farvenuancer. Det betyder, at du kan skabe et terrasse- og havemiljø, der er i harmoni rent nuancemæssigt. Du kan finde trykimprægnerede terrassebrædder i forskellige nuancer hos flere forskellige forhandlere.

Slip for vedligehold

En tredje fordel, der er ved at vælge at vælge trykimprægnerede terrassebrædder til din træterrasse, er, at du slipper for en masse vedligehold. Når du vælger terrassebrædder, der er trykimprægnerede, har de fået en særlig kemisk behandling. Denne kemiske behandling går ind og beskytter træet på en helt unik måde.

Vælger du terrassebrædder, der ikke er trykimprægnerede, skal disse typisk vedligeholdes. Det kan for eksempel være med olie, maling eller træbeskyttelse. Ofte er det noget, der skal gøres flere gange i løbet af levetiden.

Du kan hurtigt komme til at bruge rigtig meget arbejde på vedligeholdelse. Du kan dog slippe for det ved at vælge trykimprægnerede terrassebrædder. Her er der ikke behov for den samme form for beskyttelse. De vil nemlig allerede være beskyttet af trykimprægneringen.

Ved at vælge trykimprægnerede terrassebrædder kan du spare dig selv for en masse tid og besvær. Dette er derfor helt sikkert også en fordel, der er værd at tage med i overvejelsen, når du skal have en træterrasse.

Når du tager disse tre fordele, er det tydeligt at se, at du kan få rigtig meget ud af at vælge terrassebrædder, der er trykimprægnerede. Du vil helt sikkert takke dig selv for det, når du opdager, hvad du egentlig får ud af det i sidste ende.