Dette indlæg er sponsoreret og lavet i samarbejde med de sider der linkes til.

Når man får gæster, er det vigtigt at gæsterne kan føle sig lidt hjemme. Det betyder, at man med fordel kan have lidt ting hjemme, så der er plads til gæsterne. Det er ikke alle der bor stort, men det betyder ikke, at man ikke kan have overnattende gæster. Udover overnatning er det også bare vigtigt, at der værnes lidt og hygges lidt om gæsterne. Se mere her, hvor du får nogle gode tips og tricks til, hvad du bør have hjemme i tilfælde af gæster.

Muligheder for at gæsterne kan overnatte

Hvis gæsterne skal overnatte, kan du indrette hjemmet lidt forskelligt. Hvis pladsen tillader det, kan du lave et decideret gæsteværelse, hvor gæsterne kan få egen seng. Det gør det hyggeligt for dine gæster, som gerne kommer igen og igen, fordi de ved, hvor de skal sove.

Det er ikke alle, der har den mulighed, men en anden mulighed kan også være at lave noget særligt i f.eks. kontoret. Kontoret kan kombineres med en seng, så er der plads til både gæster og almindeligt kontormiljø. En helt tredje mulighed og klart den mest pladsbesparende, er at købe en foldemadras. Foldemadrasser er super smarte, da der mange muligheder for anvendelse efterfølgende.

Uanset om det er teenageren, som skal have en ekstra ven på værelset, eller om det er dig, som skal have en overnattende gæst i stuen, så er foldemadrassen smart. Der findes mange foldemadrasser på markedet, som er flotte at se på, og som kan foldes og anvendes som f.eks. en puf i stuen.

Byd dine gæster på noget at drikke og spise

Noget andet som kan være med til at dine gæster føler sig hjemme, er ved at du byder dem noget at drikke og spise med jævne mellemrum. Det er ikke alle som er komfortable med selv at spørge, så det kan hurtigt blive rigtigt ærgerligt, hvis din gæst sidder og tørster. Hvis du enten byder ind med, at de er velkomne til at tage lige hvad de vil, eller løbende byder dem på mad og drikke, vil de hurtigt føle sig velkomne. Det kan f.eks. også være en god idé at lægge mærke til, om de har særlige madvaner. F.eks. er det ikke alle, der spiser brød. Du vil klart få en glad gæst, hvis du laver noget mad, som gæsten må og gerne vil spise.