Apartment livingroom

Hjemmet er vores base, og derfor er det yderst vigtigt, at vi føler os godt tilpas her. Dette gøres gennem en personlig indretning med ting, som man holder af. Dog kan man sagtens indrette hjemmet flot og moderne, hvor man fortsat har en følelse af hjem og tryghed. Men hvad er indretningstendenserne i år 2018? Dette kan du læse mere om i denne artikel, hvor du får nogle tips til, hvordan du indretter dit hjem anno 2018. Trends skifter nemlig løbende, men derfor skal du ikke være bange for at implementere dem i dit hjem – det behøver nemlig ikke at koste kassen at være moderne.

En farvet statement-sofa

Førhen skulle alt være minimalistisk, hvidt og sort, men sådan er det ikke længere. I dag skal du gerne tilføje farver i hjemmet, og dette kan du blandt andet gøre gennem en farvet statement-sofa. Dette er særdeles populært og ser flot ud i en stue. Du kan vælge at købe en helt ny sofa, som netop er i en skøn farve, men du kan også vælge blot at udskifte stoffet på din eksisterende sofa. Dette kan for nogle være en billigere metode eller den bedste måde at beholde sin egen sofa på. TM Materialer har et stort udvalg af forskellige stoffer til sofaer og andre møbler. Du kan for eksempel få velour, blødt stof, læder og meget andet. Se mere her, hvis du ønsker at købe stof fra TM Materialer.

Grønne planter – og masser af dem

Man kan hverken kigge i et boligmagasin, tænde et boligprogram eller læse en blog om boligindretning uden at se grønne planter. Planter er virkelig in, og det har det efterhånden været længe. Førhen var det hvilken som helst form for plante, der var moderne, men i år 2018 er det især de større planter af slagsen. Du kan derfor udfylde tomrum i dit hjem ved at købe en kæmpestor plante.

Kunst – og ikke blot en kopi

Igen har det længe været populært med plakater og andre former for motiver på væggene. Sorte, hvide, træ- og guldrammer har alle været gode – der skulle blot hænges masser af billeder på væggen. Dette er stadig moderne, men den helt store trend i år 2018 er kunst. Efterhånden er folk blevet trætte af motiver, som alle andre har, og derfor er den originale kunst på vej frem.

Farvede mosaikker og kakler

I samme stil som førnævnte trend gælder det om at være original. Dette kan være en af grundene til, at farvede mosaikker og kakler ligeledes er blevet en del af trenden i 2018. Hvis du har et kakkelbord stående på loftet, som du engang har arvet af et familiemedlem, gælder det altså om at få det fundet frem igen.

Taktile tekstiler skal kunne mærkes

Igen er den minimalistiske stil ude af billedet i 2018, og dette gælder også tekstiler. Puder, gardiner, tæpper og plaider skal i dag være af taktile tekstiler, hvor vævet gerne må være på en måde, så det kan mærkes, når man kører sin hånd derpå. Tunge og farverige mønstrer er gode, og det er den ideelle måde at skabe det sidste finish i sin indretning på.