Dette indhold er sponsoreret.

Er du træt af ikke at kunne bruge din terrasse, når det regner, eller der er for meget sol? Så er du formentlig ikke den eneste. I Danmark er vejret noget omskifteligt, men hvis du vil slippe for, at vejret skal afgøre, hvorvidt du kan bruge din terrasse eller ej, så kan du med fordel anskaffe dig en markise. Her på siden kan du læse mere om fordele ved en markise, og hvordan du kan spare penge ved at købe den på tilbud.

Nyd at sidde ude i al slags vejr med en markise

Hvis du vil have mest muligt ud af din terrasse, er en markise et musthave. Med en markise på tilbud kan du endda ofte gøre en rigtig god investering uden at gå på kompromis med hverken design eller kvalitet. Hvis du vil undgå, at købet af en markise bliver en dyr fornøjelse, er der derfor god grund til at vælge en model på tilbud. Særligt hvis det er nyt for dig med en overdækning på din terrasse, kan det være en god idé at starte med en lidt billigere variant for at finde ud af, om det er noget for dig.

Når du har en markise, kan du nyde din altan i al slags vejr. Den giver dig eksempelvis mulighed for skygge, når solen står højest på himlen, men den kan også give læ, når det står ned i stænger. Du har derfor rigtig mange muligheder med overdækningen, og du vil formentlig benytte terrassen i langt højere grad, end hvis du ikke havde en markise.

Hvilken markise skal jeg vælge til min terrasse?

Når du er på udkig efter en markise, er det vigtigt at vælge en model, der passer til din terrasse. Typisk tilbydes markiser kun som tilpassede løsninger, hvilket giver dig en unik mulighed for at designe en afskærmning, der passer perfekt til dine ønsker og behov. Først og fremmest er det vigtigt at få fremstillet en markise, der passer til målene på din terrasse. Du bør derfor gøre dig nogle overvejelser om, hvilken bredde, dybde og udfald, som du ønsker dig. Dernæst har du ofte mulighed for at vælge mellem mange forskellige farver, så du kan vælge nøjagtig den farve, der passer til din personlige indretning.

Derudover skal du beslutte dig for, om dugen på markisen skal være vandtæt, så den kan bruges i regnvejr. Hvis du forventer at ville bruge terrassen, når det regner, og du har budgettet til det, vil det klart være anbefalet at vælge en vandtæt dug. På den måde har du endnu flere muligheder for at benytte din terrasse. Endelig kan du vælge, om markisen skal være med manuel drejestang eller med fjernbetjent motor. Vælg den markise, der passer til dit formål, og se frem til at nyde endnu flere timer på terrassen.