Sommerhuset er ofte – og skal også helst være – et sted, hvor man kan slappe af og nyde livet i ro og mag. Men for at skabe den rette sommerstemning, er det vigtigt at have eller vælge det rette interiør; herunder gulvet. Og få det lagt; eksempelvis af https://gulvmontoren.dk/.

Der er mange forskellige gulvtyper at vælge imellem, og det kan være svært at vælge den rigtige. Så her kommer en lille omgang information om to forskellige gulvtyper. Hvis du alligevel er i gang med sommerhuset, så hør Lind og Birkedal ad.

Trægulve giver naturlig sommerstemning

Trægulve er et yderst populært valg for sommerhuse, og det med god grund… Det giver nemlig en naturlig og varm stemning. Trægulve kan være lavet af forskellige træsorter, såsom eg, bøg eller ask, og kan have forskellige finishes (herunder mat eller højglans og diverse forskellige behandlinger). Trægulve er også relativt nemme at vedligeholde og kan repareres, hvis de bliver beskadiget. De er desuden åndbare og kan således hjælpe med at regulere temperaturen i sommerhuset.

Klinker – et robust og nemt at vedligeholde valg

Klinker er et andet populært valg for sommerhuse, da det er robust og virkelig nemt at vedligeholde. Klinker kan være lavet af forskellige materialer, såsom keramik eller sten, og kan have forskellige farver og mønstre. Klinker kan betragtes som det ”nemme”, praktiske valg, da det er resistent overfor vand og kan tåle høje temperaturer. Det er derfor særligt godt til badeværelset eller køkkenet. Konklusionen må være at klinker er nemme at rengøre og kan holde sig flotte i mange år.

Gulve er trods alt ikke alt

I alt er valget af gulv i sommerhuset noget nær afgørende for at skabe den rette sommerstemning. Men gulve er naturligvis ikke alt. Tænk også over møblering, køkken og diverse nipsgenstande. I et sommerhus må man IKKE gå ned på nips.