Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Er I lige flyttet til et andet hus, der måske endda ligger i en helt anden by? Dig og din partner glæder jer selvfølgelig til at finde jer til rette i jeres nye hjem. Men I har lagt mærke til, at jeres børn endnu ikke har vænnet sig til deres nye tilværelser, og dermed også til jeres nye hus. Det kan være en stor omvæltning for et barn, at skulle skifte sine vante og trygge omgivelser. Selvom I stadigvæk er samlet som den kernefamilie I er, kan det alligevel tage lidt tid for dit barn at finde sig selv til rette. Måske savner din datter hendes gamle soveværelse. Eller måske savner din søn at spille fodbold med jeres tidligere nabos børn. Heldigvis er der meget, som I som forældre kan gøre for at lette jeres børns nye tilværelse. Og I kan med fordel bruge jeres nye hjem som kulisse til at hjælpe børnene med at se jeres nye bolig som jeres nye hjem.

Involver jeres børn i hjemlige projekter

Jeres børn har sikkert været ligeså begejstrede som I var, da I kiggede på huset første gang, men de havde måske ikke forventet, at de ville savne deres gamle hjem så meget. Så du kan starte med at spørge, om der er noget, som dine børn kunne tænke sig at lave om på i jeres nye hjem. Dette vil gøre det klart for dem, at I virkelig ønsker, at de også skal føle sig til rette og hjemme. Dermed får I også bygget stærkere bånd, fordi det er noget, som I alle vil være med til.

Mal jeres børns soveværelser

Måske vil jeres børn gerne have deres værelser malet om til en anden farve. De vil sikkert hellere end gerne selv være med til at vælge den helt specifikke farve, og selvfølgelig være med til at male deres værelser. Find derfor en weekend inden for den nærmeste fremtid, hvor I maler deres værelser. Lad vær med at dele selve malingsprocessen op, således for at lette arbejdet, og blive hurtigere færdige. Målet er jo lige netop på at lave noget, som I alle er sammen om.

For når I involverer jeres børn i sådan et projekt, vil de ikke tænke så meget på jeres gamle hjem, og på hvor meget de savner det. De vil derimod være optaget på at indrette deres nye værelse sammen med deres familie. Børnene vil derefter med glæde tage deres nye værelser til sig. Og som en belønning for deres ihærdige assistance, har de fortjent en god gave. Køb et nyt spil eller en fodbold til jeres søn. Og hvis jeres datter har valgt en lyserød farve til sin soveværelse, kan I jo passende finde hende en gave med en matchende farve på https://www.babynature.dk/maerker/miss-nella. På denne webshop finder I nemlig masser af produkter med fokus på miljøvenlighed og økologi.

Vi ønsker jer alle en rigtig god arbejdslyst.

Billede: https://pixabay.com/da/photos/b%C3%B8rn-er-for-piger-b%C3%B8rns-indre-b%C3%B8rn-3368014/