Dette indlæg er lavet i samarbejde med den/de samarbejdspartnere der linkes til.

Førstehåndsindtryk gør en verden til forskel. Det gælder både i erhvervslivet og i private sammenhænge. Men hvad gør du egentlig for at skabe et godt førstehåndsindtryk hos dine gæster, der kommer på besøg i det private?

Før dine gæster får øje på dig og din bolig, så er det din indkørsel, der tager spotlight. Det er din indkørsel, der står for skud i første omgang, da det er det første, gæsterne møder. Derfor er det vigtigt, at du har kælet for detaljerne og sørget for, at dine gæster allerede fra første skridt på din grund er klar over, at du er en person med orden i sagerne.

Tænk indretning ind i din indkørsel

Din indkørsel hører med ind under boligindretningen. Hvordan du vægter de forskellige rum og steder på din ejendom, er fuldstændigt op til dig – så længe du ikke lader et sted passe sig selv og leve sit eget liv.

Tag ejerskab over din indkørsel, og lad den symbolisere indgangen til dit nydelige hjem. Der er mange måder at gøre dette på, og én måde er ikke nødvendigvis bedre end den anden. I sidste ende er det dine unikke præferencer, der skal sætte rammen for din indkørsels udtryk.

Din indkørsel bør også indgå i hovedrengøringen og havearbejdet

Under den årlige forårsrengøring eller det sommerlige havearbejde kan du nemt overse indkørslen, der med tiden har fået grønnere fliser, frembrusende ukrudt og triste nedfaldsblade fra den nærliggende hæk. Det er en skam, hvis førstehåndsindtrykket af din bolig efterlader gæsterne med en fornemmelse af, at du hverken prioriterer rengøring eller havearbejde særlig højt.

Til dit held kan en kærlig hånd få en indkørsel til at skinne på ingen tid. Det kræver blot lidt haveudstyr, knofedt og effektiv fliserens. Så længe du fra tid til anden sørger for at vedligeholde din indkørsel, så kan den over en længere periode passe sig selv.

Det er dog en god idé at have haveudstyret og fliserens stående i hjemmet, sådan du altid har mulighed for at give området en omgang, inden du får fint besøg.

Første skridt mod en fuldendt boligindretning

Din indkørsel svarer til porten ind til slottet. Selvom det er vigtigt at skabe et godt førstehåndsindtryk, så spiller den indre indretning også en stor rolle for det indtryk, som gæsterne efterlader dit selskab med. En gennemført boligindretning vil uden tvivl supplere en indbydende indkørsel i et fantastisk førstehåndsindtryk.