Sponsoreret indhold.

Boligindretningen er årsag til mange skænderier, mange irritationer og meget ufred i hjemmet. Sådan tænker vi nok sjældent over vores indretning, men det er faktisk realiteten. Hvordan kan man så ændre den tendens og blive gladere for sin egen indretning, stå ved den og være glad for sin indretning – selv på de hårde dage med den kritiske gæsts hårde domme? I bund og grund handler det om, at du skal være tryg ved, stolt af og glad for din stil. Det bliver du ved at finde din egen stil – en stil, du er glad for, og som giver dig glade dage og ro i sindet.

Gå din indretning efter i sømmene

Det allerførste, som må gøres, er, at du går dine indretning efter. Hvordan har du valgt at indrette dig nu – og hvorfor? Hvad kan du særligt godt lide og hvad skal ud hurtigst muligt? Kritik af din egen indretning er dog kun halvdelen af løsningen, for hvad skal indretningen erstattes af? Du kan ikke bare leve i store tomme rum. De skal udfyldes af et eller andet – af den stil, du selv har og er glad for sammenlagt med den stil, du finder mest interessant i blade og butikker. Det kunne være spisebordsstole dansk design. Det danske design er meget populært for tiden, måske også i dit hjem.

Hvad skal du ændre?

Hvis den danske minimalisme ikke er sagen eller ikke udelukkende er det, så er det helt fint. Indretning skal ikke være helt stringent og tro mod den genre, den vejer hen imod. Indretning præger dig, dit liv og generelt din trivsel derhjemme. Den er et billedet af dine beslutninger, din foretrukne mode og helt grundlæggende dig. Hvis du søger et trygt hjem, hvor du slipper for irritationer og besvær med indretningstankerne, så find nogle rare og trygge møbler, billeder, hylder mm., som du kan indrette dig med. Find den stemning og stil, der passer til dit behov.

Følg og stå ved din stil

Når stilen er lagt, skal den følges. Ingen mennesker kommer til at gå fri fra problemer med indretningen. Der vil dog ofte opleves færre problemer, når indretningen har en rød tråd, og når den er stringent. Alle udskejelserne giver uro og en stemning i ubalance. Det sidste punkt er selvfølgelig at stå ved stilen – stå ved de beslutninger, du har truffet. Igen skal det understreges, at alle mennesker vil opleve problemer med indretningen, vil få kritik af deres partner, sig selv eller gæster. Du kan ikke undgå kritikken, men så længe du trives i boligen, er kritikken af mindre relevans.