Overvejer du at få lagt en ny, flot terrasse, som du og din familie kan nyde mange gode stunder på sammen? Så er det en rigtig god idé at få hjælp og sparring fra en fagperson. Det kan være rigtig fint at lægge sin terrasse selv, men er du ikke uddannet til det, kan det meget nemt ende med at blive en dyr affære. 

Det vil for det første spare dig for både tid og arbejde, når du vælger at få lagt din terrasse af en professionel. Dernæst undgår du ubehagelige overraskelser, som skyldes manglende viden om jordforhold og hvilke materialer, der går til bestemte konstruktioner. Og selvom det naturligvis vil være lidt dyrere end at lægge den selv, så behøver det faktisk ikke at koste en bondegård. 

Vi har lavet en oversigt forskellige materialer, du kan vælge imellem, hvis du går og overvejer at få lagt en ny terrasse. Når du har nærmet dig det rette look til den nye terrasse, der skal danne rammen om mange hyggelige middage, brunches, aftener med spil og vin og mange andre hyggelige sociale stunder fremover, så kan du bare kontakte os. Vi er altid klar til at gå i kast med at virkeliggøre de drømme og visioner, du har for din nye terrasse. 

De bedste materialer til din nye terrasse

Hvis du har gået rundt med tanker om en ny terrasse i længere tid, har du muligvis allerede undersøgt forskellige typer af fliser. Uanset hvor langt du er i processen, så kommer vi her med et overblik over forskellige fliser i høj kvalitet til dig, der gerne vil have inspiration. Forhåbentlig vil det bringe dig lidt tættere på drømmen om en ny, dejlig terrasse.

Er du til betonflise og herregårdsstil? Så er holmegårdssten sikkert et hit hos dig. Holmegårdsstenen er en yderst populær betonflise, der typisk måler 14 x 21 x 6 centimeter. Prisen pr M2 ligger på cirka 70-80 kroner, så du får både kvalitet og landidyl til en yderst rimelig pris. Så kan du måske få råd til at fuldende den landlige idyl på terrassen med stokroser og fine gamle havemøbler. 

I den mere luksuriøse afdeling finder du granitflisen. Granitflisen har et mere naturligt look end den traditionelle betonflise. Til gengæld ligger den også i den lidt dyrere ende. Afhængig af stenenes kvalitet ligger de på cirka 300-900 kroner pr. M2. Men så kan du også være helt sikker på, at du får en lækker terrasse med absolut unikt præg og personlighed. 

Skifersten

Skifer minder på mange måder om granit. Her er der også tale om en naturlig sten, som leder tankerne hen på jordens farver og rå materialer. Ligesom granit er skifer heller ikke helt billig, men til gengæld får du en flise med et smukt og naturligt udtryk, der holder til al slags vind og vejr og skiftende modeluner. Prisen pr. M2 ligger på 400 kroner og op. 

Er du i tvivl om, hvad din terrasse kommer til at koste? Få din pris her og kom ét skridt nærmere drømmen om den perfekte terrasse. 

Billede: https://pixabay.com/da/photos/teak-teak-havem%C3%B8bler-teaktr%C3%A6sm%C3%B8bler-172642/