Dette er sponsoreret indhold

Vintage er mere populært end nogensinde før. Det rå og rustikke udtryk har vundet indpas i de danske hjem og efterspørgslen på møbler af genbrugsmaterialer er steget markant. De rå materialer og rustikke møbler kan tilføje al den personlighed du går og drømmer om til din bolig. Så ønsker du at gøre dit hjem lidt mere personligt og mangler din bolig lidt kant, så vil du med møbler fra Kabeltromlen.dk være garanteret dette. Her vil du kunne finde en masse forskellige slags møbler, lavet af rå genbrugsmaterialer med en spændende historie bag. Læs med videre og få inspiration til hvilke møbler der vil give dit hjem det udtryk du går og drømmer om. 

Trallebænken

Et møbel der med sikkerhed vil give dit hjem et spændende præg er trallebænken. Traller benyttes oprindeligt oftest til stilladsarbejde, hvor de bruges som gulv på stilladset. Men efterhånden er trallerne blevet rigtig populære i de danske hjem som møbler i diverse former og farver. Her er trallebænken nok det mest populære møbel, som med sit naturlige og rustikke udtryk kan give ethvert dansk hjem et spændende udtryk. Den naturlige nuance og det rå materiale vil med garanti passe til den danske indretningsstil hvor naturfarver og vintage er noget man efterstræber. Udover trallebænken ser man også at traller bruges til skoreol, borde og hylder til væggen. 

Det perfekte spisebord

Et andet møbel der er vældig populært er borde lavet af kabeltromler. Kabeltromler bruges oprindeligt af elektrikere til at trække ledninger, men er med sit rustikke udtryk blevet populære som spiseborde. Ikke én kabeltromle er ens, og du vil med sikkerhed derfor være garanteret et helt unikt spisebord som ingen andre har. Kabeltromlen vil tilmed skabe en helt speciel stemning i dit køkken, med den patina der forekommer efter sin tid i elbranchen. Derfor vil du også få et møbel med en helt unik historie bag, som du ikke vil få med et nyt møbel. Derudover vil kabeltromlen også skabe en helt speciel stemning for dig og din familie, da bordet er rundt og vil resultere i en helt anden dynamik under middagen. 

Det perfekte møbel til dig med grønne fingre

Har du grønne fingre og elsker du at bruge tid i haven? Så er et plantebordet af traller den perfekte tilføjelse til dig og din have. Her er der plads til alle dine værktøjer og plads til at give dine planter al den kærlighed de behøver.