Sponsoreret indhold

Mange af os forbinder advokaterhvervet med krimifilm og TV-serier. I nogle af de mest fængende advokatfortællinger kæmper hovedpersonen hårdnakket for retfærdighed i en uretfærdig verden, hvor den lille mand altid står for skud.

I virkeligheden findes der selvsagt masser af advokater, som jævnligt påtager sig højt profilerede sager, der indbefatter rigelige mængder vold, mord og diverse modbydeligheder. Men langt de fleste advokater arbejder med problemstillinger, som i højere grad kendetegner dagligdagen for den helt almindelige borger.

Dét kan en advokat hjælpe dig med

Kort sagt kan en advokat først og fremmest hjælpe dig i de tilfælde, hvor du på den ene eller den anden måde kommer i sammenstød med loven. Hvis du for eksempel har sat dig bag rattet efter at have indtaget alkohol og er blevet opdaget, kan en advokat hjælpe dig med at få nedsat den eventuelle straf. Det samme gælder, hvis du er kørt galt på motorvejen, eller hvis du har fyret en person, som efterfølgende hiver dig i retten.

En advokat kan også hjælpe dig gennem din skilsmisse, assisterer dig, når du åbner din egen forretning og være med til at sikre, at du ikke bliver narret, når du køber en ny bolig. Boligadvokater findes der nok af, men hvis du befinder dig i København, kan du med finde din boligvejledning på boligadvokatkøbenhavn.dk.

Knudsgaard Advokater leverer 360 graders rådgivning i din bolighandel

Knudsgaard Advokater har allerede masser af tilfredse kunder i bagagen. Dét skyldes, at samtlige af firmaets advokater er specialuddannede til at håndtere boligsager, og at firmaets priser dertil er blandt de laveste, du kan finde i København.

Når du hyrer Knudsgaard Advokater til at håndtere din boligsag, kan du vælge imellem tre grundlæggende pakkeløsninger. Den første pakke omfatter alle de opgaver, der knytter sig til den almene boligsag, mens de to andre pakker hovedsageligt er relevant for dig, som for eksempel allerede har været i dialog med banken og med ejendomsmægleren.

Hvis du er i tvivl om, hvilken pakke du skal vælge, kan du med fordel booke et gratis ophold via Knudsgaards Advokaters hjemmeside.

Hjælp til udformningen af dit testamente

Ud over almene boligsager kan du hos Knudsgaard også finde en advokat til udarbejdelse af testamente.

Ingen af os lever for evigt, og derfor er det vigtigt, at vi forholder os til situationen for de mennesker, vi efterlader os, når vi dør. Udarbejder du et testamente, sørger du samtidig for, at der ikke kommer splid i din familie i forbindelse med arven. Hyrer du Knudsgaard Advokater til opgaven, får du dit testamente til en overkommelig pris, og du sikrer, at testamentet udarbejdes på korrekt juridisk vis.