Dette indhold er sponsoreret

Kan du også huske de legetæpper, der med sine snoede veje og lyskryds gjorde det muligt at lege kørebane og trafikant midt på værelset? Jeg sad i timevis helt forgabt i den fiktive forestilling om, at jeg kontrollerede en hel bys trafik. De er også ofte at finde i blandt andet børnehaver og fritidsordninger. Her sidder flere børn og skaber en mindre fortælling, og de lader legen fortsætte i timevis med hinanden på det tæppe.  Max Horsens tilbyder forskellige legetæpper til institutioner. De har mange års erfaring og besidder en enorm ekspertise inden for legemuligheder til børn. Deres ambition er at være blandt landets førende og foretrukne, når det kommer til børns leg. 

På et farverigt legetæppe sætter ikke engang fantasien nogle grænser

Der findes et utal af designs og modeller, når det kommer til legetæpper. De kan være med mønstre, fulde af regnbuens farver og med figurer. Herudover kan de også være ensfarvede. De ensfarvede kan være fordelagtige ved indramning af bestemte legezoner. Eksempelvis bliver der leget med Lego på det røde legetæppe og med dukker på det grønne. De mønstrede legetæpper kan være gode til at aktivere hjernen, med dets forskellige figurer og farver, allerede fra børnene er helt små. Yderligere kan de for de lidt større børn være ideelle som underlag for en leg, der mentalt finder sted i netop den scene, de befinder sig på.

En bæredygtig legeglæde

Ønsker du dig et, eller måske flere, nye legetæpper til din institution, kan du med fordel tilgå linket øverst i denne artikel. Max Horsens har nemlig været på markedet siden år 1987, og de har tilmed været eliteleverandører til det offentlige i de seneste 3 år. De tilbyder blandt andet postkasserøde eller græsgrønne legetæpper i diverse mål, som vil passe perfekt ind netop som zoneinddeling i din daginstitution, eller til hvad end du finder passende. Herudover tilbyder de også legetæpper med store, farverige firkanter eller med en sommerfuglelarve og mariehøns. I sine overvejelser omkring materialer og produkter ligger også, at Max Horsens har bæredygtigheden for øje. Legetæpperne er derfor lavet i bæredygtigt materiale, og de bliver produceret i nærområdet. Herudover skal de selvfølgelig også være med til at skabe en enorm glæde og entusiasme for leg hos børnene.