Renovation

Trænger dit køkken til en renovering, og har du derfor samlet mod til at starte på en større eller mindre køkkenrenovering? Der findes et hav af smarte køkkener på markedet, men priserne er også ofte i det dyrere leje. Men frygt dog ej, for din nye køkkenrenovering behøver bestemt ikke at koste en formue. I denne artikel får du nemlig tre gode råd til, hvordan du kan give dit køkken en simpel og billig genopfriskning, så det igen kan fremstå smart og moderne.

Smart og rustikt Epoxy-gulv

Føler du, at køkkengulvet er med til at gøre dit køkken grimt og gammeldags? Det er ofte køkkengulvet, der trænger til en renovering i ældre køkkener, og dette er med god grund. Ældre køkkengulve er nemlig ofte designet i aluminium eller i brune fliser – og netop disse to materialer er ikke den højeste mode i disse år. Hvis du vil genopfriske dit køkken og gøre det mere moderne, bør du derfor vende blikket mod køkkengulvet. Lige nu er det moderne med et rustikt stengulv. Dette skyldes, at stengulve giver en perfekt kontrast til den skandinaviske indretningsstil, hvilket skaber et unikt og moderne look i dit køkken. Derudover behøver stengulve bestemt ikke at koste en formue, og det fås ofte til attraktive priser. Se mere, og køb dit nye stengulv til attraktive priser her. Her finder du et stort udvalg af flotte gulve, herunder Epoxy-gulve, som er perfekte til det moderne køkken.

Udskiftning eller renovering af skabslåger og skuffer

Trænger køkkenets skabslåger og skuffer til en opfriskning? Skabslåger og skuffer er blandt de køkkenelementer, der er udsat for allermest slid. Også derfor kan du give dit køkken et helt nyt look ved blot at udskifte de gamle, slidte skabslåger og skuffer med splinternye og mere moderne. Ved at investere i nye skabslåger og skuffer kan du tilmed skabe et helt nyt køkkendesign og vælge skabslåger og skuffer i helt nye farver og design. Lige nu er det moderne med hvide, matte skabslåger og skuffer, hvorfor disse kan skabe et smart og moderne look i dit køkken. Udskiftning af skabslåger og skuffer er ikke i den dyre ende af køkkenrenoveringen – men opfriskningen af denne post kan dog blive endnu billigere. Du kan nemlig vælge at renovere dine gamle skabslåger og skuffer. Her skal de tages af og sendes til autolakering – og voila – dine skabslåger og skuffer fremstår igen som nye.

Moderne hårde hvidevarer

Er ovnen ved at være nedslidt, og trænger køleskabet til en udskiftning? Vi slider på vores hårde hvidevarer hver eneste dag, hvorfor ældre køkkener ofte er udstyret med slidte hårde hvidevarer. Med en udskiftning af disse kan du derfor skabe et helt nyt og moderne look i dit køkken. Hårde hvidevarer kan dog være en smule dyrere, men selvom denne post kan trække på økonomien, kan du se udskiftningen som en investering.

På markedet finder du nemlig et hav af energibesparende løsninger, som ikke blot skaber et smart udtryk til dit køkken, men samtidig kan spare dig for en dyr elregning.