Dette indhold er sponsoreret

Der findes mange uundværlige elementer i boligindretningen, og her er småopbevaring uden tvivl en del af dem. Specielt kurve til opbevaring er blandt de ting, der bare skal være i hjemmet. Oftest er det ikke noget, vi tænker over, når vi køber ind til indretningen af boligen. Men det er en essentiel del af hjemmet, der gør småopbevaring meget nemmere.

Med opbevaring af alt fra vasketøj, nøgler, huset, pynteting, tape, kuglepenne, gavepapir, batterier, toiletsager, toiletpapir, krydderier, undertøj, strømper, vaskeklude og så videre, er listen af opbevaringsmuligheder mange. Derfor gælder det om at have et stort antal af kurve til opbevaring i hjemmet. Læs med her på siden og få hjælp til, hvordan du netop finder de helt rette opbevaringskurve til hjemmet.

Hvad ønsker du at bruge opbevaringskurven til?

Først og fremmest gælder det om at overveje, hvad du rent faktisk ønsker at bruge de enkelte kurve til opbevaring til. Her er det ikke nok blot at tænke til opbevaring – for det giver sig selv. Men hvad skal der reelt set ligge i kurven? Hvis der er tale om nøgler, småmønter, hårelastikker, smykker og lignende, så skal kurven naturligvis være tæt. På denne måde er du sikker på, at indholdet af kurven ikke falder ud.

Skal kurven derimod opbevare større ting såsom tæpper, magasiner, tøj, puder, køkkenruller, sko og lignende, vil større huller i kurven ikke skabe problemer. Her får du altså større valgfrihed i forhold til designet. Sørg derfor for at tage stilling til, hvad du reelt set skal bruge kurvene til.

Vælg materiale, farve og design efter indretningen

Når du har overvejet brugen af kurvene, kan du bedre tage stilling til det sjove – nemlig materiale, farve og design. Hvis du skal blive glade for dine kurve, er det væsentligt, at du finder dem passende til din indretning. Herved kan du lade kurvene stå fremme i ro og mag, uden du skal bekymre dig om grimme opbevaringskurve.

Vælg materialer, farver og design som passer ind i boligens resterende indretning. Dette betyder nødvendigvis ikke, at alle kurvene skal matche 100 % med farverne i boligen. Faktisk vil det ofte være flottere at vælge kurve, der bryder de eksisterende farver. Dette sætter prikken over i’et i indretningen – hvad end kurvene skal bruges til Halloween pynt, karklude eller stearinlys.

Overvej hvor ofte du anvender tingene i kurvene

Så snart designet af kurvene er på plads, er det tid til at vælge placeringen af kurvene i boligen. Her gælder det om at overveje, hvor ofte du anvender de ting, der befinder sig i kurvene. Er der tale om ting, som du ofte bruger, bør kurvene placeres let tilgængelige. På denne måde letter du hverdagsrutinerne, uden du behøver at blive irriteret og stresset.

Er der derimod tale om mere sjældne ting, som du kun tager i brug fra tid til anden, kan kurvene sagtens gemmes lidt mere væk. Dette kan f.eks. være kurve med gavepapir, højtidspynt, nye batterier osv. Placer gerne sådanne kurve i aflukkede skabe for at skabe den flotteste indretning. Herved er kurvene ikke i vejen i hverdagen og skaber uro for øjet.