Dette indhold er sponsoreret.

Har du investeret i en ejerbolig, har du formentlig gjort en god investering, fordi du ved hver måneds ”husleje” indbetaler til din egen opsparing. Udover dette, så er der en række tiltag, du kan tage, for at din ejerbolig bliver endnu mere værdifuld. Læs med og se, hvordan du får mere ud af din bolig. 

Først og fremmest skal du sørge for, at din bolig beholder sin værdi. Specielt i ældre ejendomme opstår der – uundgåeligt – uforudsete udfordringer. De skal løses, inden de udvikler sig. Det kan være alt fra et lille område af skimmelsvamp, der skal bekæmpes med Rodalon, til vandet, der skal holdes rent via en turbiditetsmåling. Et godt råd er, at du altid skal bekæmpe de udfordringer, som opstår, således at du undgår, at problemerne vokser sig større. Det kommer din pengepung også til at takke dig for. 

Vær innovativ

Dette retter sig specielt til dem, der ikke har alverdens plads. Og bare rolig. At være innovativ betyder ikke, at du behøver at opfinde den dybe tallerken. Det betyder, at du skal gøre det, der er, lidt smartere. Helt enkelt skal du blot få mere ud af det, du i forvejen har. Det kan være, at du kan give din stue mere værdi af at arrangere sofaen og lænestolene anderledes – så du måske skaber en hyggeligere stemning. Det kan også være, at du vender dit spisebord om, så der er plads til flere stole omkring det. Mange små ting kan gøre en stor forskel. 

Få dine rejser betalt

Det lyder som ren utopi for de fleste. Men det behøver det faktisk ikke at være. Tusindvis af danskere tjener nemlig penge, hver gang de er ude at rejse. Eller når de er hjemme og besøge deres forældre over weekenden. Det er blevet mere og mere udbredt at udleje sin bolig via eksempelvis Airbnb. Det er egentlig meget simpelt. Du skal blot oprette en profil, tage billeder af din bolig og beskrive den. Dernæst vælger du blot de dage, hvor du ikke er hjemme. Her kan rejsende vælge at booke din bolig – med din accept selvfølgelig. Airbnb tilbyder diverse værktøjer, så du har størst mulig kontrol over, hvem der har mulighed for at se og booke din bolig.

Det kan være angstprovokerende for mange, men er du en af dem, der godt kan se idéen i det, kan du nemt få dine flybilletter og hotelophold betalt på denne måde – eller bare tjene en ekstra skilling. Vær dog opmærksom på, at der er visse regler for, hvor meget du årligt må tjene på din bolig.