Måske du har hørt om Flos før, eller måske det er første gang du hører denne lampeproducents navn, men i så fald er det et særdeles godt kendskab at få. Den italienske lampeproducent Flos er et internationalt belysningsfirma, der med sine Flos lamper er et af de førende brands inden for lamper af høj kvalitet med et stilfuldt design. Lamper fra Flos har i de senere år fået plads i mange hjem i Danmark, og lampens tidløse design gør den til en ægte klassiker. Flos lamper til boligen er enkle og elegante i deres udtryk, og derfor passer de ind i næsten alle typer af hjem. Der er kælet for detaljerne, og du finder Flos lamper, der har glasskærme og flotte skyggeeffekter, og som udelukkende holder balancen med et vægtlod i enden.

Vælg den rette Flos lampe til din bolig

Når du skal vælge, hvilken Flos lampe der passer til din bolig, skal du gøre et par overvejelser, inden du køber din nye lampe. Først og fremmest er designet vigtigt – både for dig og din bolig. Du skal selv synes om lampens design, og så skal den passe til din stil og signalere det, som du gerne vil have, at dit valg af lampe skal sige om dig. Samtidig er det vigtigt, at du har øje for, hvor lampen skal placeres. Skal den placeres i stuen ved en hvid væg, så kan det være en god idé at erhverve en af de større modeller, som du finder i udvalget af lamper fra Flos. Skal du derimod have en ny sengelampe, så vil en af de mindre være et fordelagtigt valg. Både på grund af størrelsen, men også på grund af lyset.

Hvor meget lys kræver du af din Flos lampe?

Hvad skal du bruge lampen til? Det er helt bestemt også noget, du skal overveje. Du finder en række forskellige lamper fra Flos, der hver især er gode til forskellige formål. Skal du have lys i spisestuen, skal du sørge for, at din Flos lampe har den rette størrelse til dette. Derimod er små lamper gode til en mere hyggelig belysning, såsom en læselampe eller sengelampe, og derfor bør den ikke være for kraftig – eller også bør den have en integreret lysdæmper.

Gå efter din mavefornemmelse

Selvom der er nogle overvejelser at gøre sig, inden man køber en Flos lampe, så skal du altid følge din mavefornemmelse. Din bolig skal udtrykke, hvem du er, og derfor er det også vigtigt, at du selv føler, at du har valgt den helt rigtige lampe. Forelsker du i én af de mange Flos lamper, så bør du vælge denne, også selvom størrelsen er lidt anderledes, end hvad du egentlig havde forestillet dig. Somme tider kan det være en god mulighed for at lave lidt om i hjemmet – og du kan sætte lampen i fokus. For Flos lamper kan betragtes som et kunstværk, og de passer som regel altid ind med deres enkle og stilfulde look.