Hvis der er et bestemt rum i hjemmet, som bare ikke passer ind i din boligstil, eller som du simpelthen bare ikke er tilfreds med, kan det være rigtigt frustrerende. Det kan altså derfor være en god ide at overveje, om dette rum skal laves om, så det kan blive, som du vil have det. Er det for eksempel stuen, du ikke er helt tilfreds med? Så læs videre her for at finde gode råd til renovering af stuen.

Overvej, hvad der skal ændres

Før at du kan komme i gang med en renovering af din stue, er det selvfølgelig vigtigt, at du finder ud af, præcis hvad der skal ændres. Skal du have nyt gulv? Så er dette jo et godt sted at starte. Stuens gulv har nemlig en kæmpe stor indflydelse på det generelle udseende, og det er altså derfor vigtigt at finde noget gulv, du vil synes godt om til dette rum.

Overvej også, om stuens vægge skal males. Dette kan nemlig igen også være med til at gøre en stor forskel for rummets udseende. Du kan tænke over, om der skal males med en anden farve end blot hvid for at skabe et mere spændende udseende i din stue. Overvej altså, hvilke ting der faktisk skal ændres under denne stuerenovering.

Nye møbler

Ligesom med gulvet og væggene, har møblerne i stuen også en stor betydning for, hvordan rummet ser ud. Du kan derfor også begynde at overveje, hvilke møbler du vil have i din stue. Det kan blandt andet være noget som en ny og flot sofa, du skal på udkig efter.

Overvej også at finde et nyt sofabord, nogle flotte lænestole og måske endda også en flot gulvlampe. Dette er altså gode råd til dig, der skal renovere sin stue i hjemmet.