Sponsoreret indhold.

I psykologien og pædagogikken bliver barnets opvækst gang på gang påvist som den vigtigste del i et sundt og godt voksenliv. Det er dog ikke ligefrem nogen stor og vild opdagelse. Igennem historien har vi altid forsøgt at give vores børn den bedste opvækst, som de kan tage med videre i livet. Den opvækst sker selvfølgelig i hjemmet, indenfor boligens trygge fire rammer. Her kommer så det store dilemma: Hvordan kan drømmeboligen understøtte drømmeopvæksten bedst muligt?

Sikker og sjov leg

Legene kan gå vildt for sig, når børnene render rundt i haven, legepladsen eller i stuen. Møblerne og legetøjet bliver presset til det yderste og må stå model til en grov behandling. Og resultatet er altid det samme, enten går noget i stykker, eller os er der et barn, der græder. De vilde lege hører det barnlige og legesyge sind til – det kan der ikke gøres alverden ved. Du kan selvfølgelig sikre, at de dyre ejendele er sikret, og at der eventuelt kan laves et legerum eller legeplads uden fliser, klinker mm. Her kan legen være vild og larmende, uden at det ender med et skadet barn.

Skader og skrammer kan ikke undgås 100 %, de er og bliver en del af opvæksten. De skal selvfølgelig bremses ved at børnesikre huset: Fjerne potentielle farer. En anden skadelige fare ved legen kan dog være legetøjet selv. Økologisk legetøj, der er fri for skadelige kemikalier, vinder stort indpas i tiden. Det er nemlig legetøj, som sikrer dig, at dit barn ikke for uønskede kemikalier med ind i hjemmet og i legen. Legetøjet bliver undersøgt på alle måder, derfor skal kvaliteten af materialerne meget gerne være helt i top. Det kan man sikre sig med økologisk legetøj.

Minder for resten af livet

Boligen, møblerne og legetøjet bliver i barnets hukommelse, til de skal herfra igen. Tænk selv tilbage på din barndom. Der er positive ting og perioder, som står utroligt skarpt i hukommelsen, og som har dannet dig som menneske frem i livet. Det er dem, du vil fremme i din bolig og i dit barns opvækst. Gyngen i baghaven, sofacyklerne i skuret, dartskiven, basketballkurven og selvfølgelig gamerrummet. Det er alle ting, som børnene husker deres barndomshjem for og tager med videre i livet.  

Drømmeopvæksten kræver naturligvis kærlighed, omsorg, sjov og masse opmærksomhed fra forældrene. Det samme kræver drømmeboligen, som dine børn husker resten af livet. Det kræver at legen kan være vild og voldsom, stille og rolig og selvfølgelig altid tryg og sikker for barnet og forældrene. Den bolig skal du finde sammen med dit barn.