Stue

Savner du en mere praktisk og moderne stue anno 2017? Stuen er og bliver det officielle hyggested for familien i alle ugens dage, men også for gæsterne i weekenderne. I stuen skal der både være plads til optimale opbevaringsløsninger, hvor alle dine ting nemt kan være, men også til moderne møbler og smukke planter. Stuen bliver også til din bedste ven, når efteråret kommer om lidt, og du vil derfor værdsætte dine anstrengelser endnu mere i den praktiske, men hyggelige stue. Hvis du trænger til gode idéer for at bringe din stue til live, så få idéer herunder til interiørverdenens trends og praktiske løsninger.

Velourmøbler

En af 2016’s store boligtrends vedrørte de smukke velourmøbler, og hvis du stadig har lyst til sådan et møbel, er de stadig moderne i 2017. Sofaer og puder i en midnatsblå farve skaber en hyggelig og tryg atmosfære. Samtidig giver den bløde velour dig både komfort og et blødt udtryk i stuen, der er præget af lysere toner og et råt look. Hvis den mørkeblå farver ikke lokker, findes der masser af andre farvevalg rundt omkring, blandt andet i Møbelkæden, hvor du kan finde velourpuder i både lyse og mørke toner. Et godt match til velourtemaet er desuden møbler i teaktræ. Et flot stuebord eller en praktisk og smuk gammel reol i teaktræ tilføjer endnu flere elegante træk i stuen.

Planter, planter, planter

Grønne stueplanter har været et sikkert hit i interiørverdenen i lang tid. Planter gør en stue livlig, bringer farve frem i triste hjørner og får dig til at tænke på sommer og bedre vejr i efterårskulden. Planter såsom sukkulenter og kaktusser er fremragende at anskaffe sig, hvis du er bange for ikke at kunne holde planter i live. Planterne, der ikke skal vandes ofte, er smukke og skulpturelle og passer perfekt ind i stuen, hvor pastelfarverne har taget over. Store planter som for eksempel stuebirken kan desuden bruges som skillevægge, hvis køkken og stue er i samme rum. Et ekstra plus ved stuebirken, udover det passende navn, er at den renser luften for giftstoffer, hvilket forbedrer dit indeklima.

Til de små stuer

Er pladsen knap, er der masser af fikse løsninger til ikke blot at skabe et praktisk miljø, men også til den trygge og hyggelige atmosfære. Møbler med smalle ben og slanke former giver plads i det lille rum, og spejle kan samtidig forstørre samt pynte vældigt på en kedelig, hvid væg. En puf med smalle ben kan desuden fungere som en ekstra siddeplads eller som et sofabord, hvis du kommer en fin serveringsbakke ovenpå. Reoler eller lukkede skabe, der fylder mest i højden, er ligeledes gode idéer i stedet for skænke. En reol i gyldent jern og med marmorhylder står på møbeltrendens liste. Denne reol pynter med den elegante, glatte marmor, og metallet er en god kontrast til bløde puder og lyse vægge. Sæt et par vaser eller flasker i farvet glas på hylderne – så er stuen med på de nyeste trends og er klar til at blive vist frem for gæsterne.