Dette indhold er sponsoreret

Mange af de bedste virksomheder startede i private hjem. Nogle af de største teknologifirmaer havde deres fødsel i en garage et sted ude på landet, og nogle af de bedste fødevareprodukter blev produceret for første gang sammen med vennerne i køkkenet derhjemme. Hjemmet er nogle gange katalysator for nogle af de bedste ideer, og derfor skal man ikke lade de ideer gå til spilde. Men når man får en ide, som kan udføres derhjemme og den derefter vokser til en virksomhed kan man få brug for visse ting, som gør at boligen ikke længere bare er en bolig, men et produktionscenter. Nedenfor kan man læse om nogle af de ting, som man skal tænke over, hvis man skal gøre boligen mere sikker på for produktion. 

Det er vigtigt med filtre til produktionen

Produktion – uanset hvilken slags det er – kræver en form for udluftning og filtrering af de miljø og klima man arbejder i. Specielt hvis det kommer til madproduktion, er det vigtigt at ens indeklima er top-klasse og uden kvaler. Dette er både fordi, at det sundhedsmæssigt et mest forsvarligt, men også fordi man ønsker at følge lovgivningen sat af fødevarestyrelsen. Derfor skal man opgradere sit hjem til produktion af produkter – specielt fødevarer – kan man overveje at anskaffe sig filtre fra Simas.dk, der er lavet til erhvervsdrivende produktion. Med disse vil man opkvalificere filtrering og indeklimaet og samtidig imødekomme flere arbejdskrav for medarbejdere. 

Udnyt pladsen

Ofte når man ser de virksomheder som er blevet født ud af garagen eller køkkenet, bliver hjemmet hurtigt til en rodebunke. Det er en blanding af kontor og hjem, hvilket gør at man ikke kan finde rundt i hvad der der hvad efter et stykke tid. Det er på godt og ondt, men det gælder om at få udnyttet pladsen bedst muligt og få skabt linjer mellem arbejde og hjem. Derfor skal man ikke være bange for at drage fysiske linjer for hvor man må arbejde og hvor arbejdsgangen skal stoppe. Det er med til at skabe struktur. 

Udbyg boligen 

Hvis ikke man ønsker at flytte sit arbejde et andet sted hen end hjemmets rammer, kan man overveje om man skal tilbygge lokaler til sit hjem. På den måde kan man også designe et nyt hjem eller nyt kontor med de fordele og ulemper som kommer med den slags arbejdsplads, som man nu har startet. Dette er specielt en god ide, hvis virksomheden vokser og man ønsker at udvide med flere medarbejdere.