Står du og skal til at udskifte din belysning i hjemmet, på kontoret eller på den øvrige arbejdsplads – så kunne du måske overveje at skifte til LED belysning. Med LED lys får du en miljørigtig og energisparende lyskilde – to ting, vi alle kunne bruge mere af i denne moderne tid. LED er også effektive, da de har en levetid på helt op til 15 år – langt mere, end den almindelig pære.

Kig på de mange muligheder hos https://www.lyskilderdirekte.dk/ for at blive klogere på, hvilke muligheder der er – men bliv først ved at læse med her.

De forskellige løsninger

Der findes forskellige løsninger til de forskellige rum og behov, du kan have. Skal du for eksempel bare have udskiftet nogle lyskilder i dit hjem, fås der helt almindelige LED-pærer hos lyskilderdirekte. Her skal du blot være opmærksom på, at den nye pære har den samme fatning som den gamle, da de skal være forenelige. Hvis du leder efter lys til kontoret, kan du med fordele undersøge LED-lyspaneler, og er det til lageret kan der også fås LED-lysrør, som kan lyse de store rum effektivt op. Sagt med andre ord, er der ikke de lyskilder, som ikke kan fås hos lyskilderdirekte.dk!

Det dæmpbare lys

Når vi kigger på, hvilken tone vores lys skal have, kigger vi på lysets temperatur, som bliver målt i Kelvin (K). For en varmere tone lys, hvilket ofte er at foretrække i hjemmet og på kontoret, skal vi have en lav temperatur, altså lav K. For en mere kold og blålig lystone, som for eksempel kan være at foretrække på lageret, skal vi altså have en høj temperatur (K).

Det er også muligt at få lysdæmpere til LED, så du selv kan justere på enten kraftigheden eller lystonen på din LED-pære. Undersøg, om du din allerede eksisterende lysdæmper er forenelig med LED.