Dette indhold er sponsoreret.

Selv i den smukkeste lejlighed eller det lyseste hus findes der dage, hvor du ikke har lyst til at sidde indendørs; hvor din blomstrende have ikke er nok til at løfte dit humør. Disse dage kræver et helt andet sceneri og en helt anden atmosfære. Det behøver ikke at være i den anden ende af landet, så længe du bare får en udsigt, som du ikke betragter hver dag – også selvom du synes, at din hverdagsudsigt er en af de smukkeste udsigter i miles omkreds. Der bare dage, hvor du har behov for at bruge kroppen for at komme lidt væk fra det hele.

Spring på din ladcykel med et tæppe og en madkurv, og udforsk området. Tag på en tur til en nærliggende skov eller park, hvor du kan finde inspiration til din egen have, som du alligevel overvejer at gøre noget ved. Find materialer i naturen, som du kan tage med hjem på ladet af din ladcykel, og som du kan bruge i et kreativt og moderne design, der ender med at hænge og pryde din væg. Lad dig blive inspireret af naturen og omgivelserne omkring dig. Duft den friske luft, som endnu ikke har fundet vej hjem til din adresse.

Udforsk dine omgivelser og bliv inspireret

Der findes næsten ikke noget bedre end nye rammer, som er med til at inspirere til nye boligideer.
Det kan være alt fra en farve, som du tænker kunne passe perfekt ind i det nye kontor, til en blomst, som kunne passe perfekt ind i dit blomsterbed i det solrige hjørne af haven. Naturen er fyldt med inspiration, som bare venter på at inspirere.  

Det behøver ikke engang at være stort, før det kan ændre gevaldigt på udseendet i din bolig. Det kan være noget så simpelt som en portion kastanjer. De bruges ikke kun til at lave kastanjedyr med. Kastanjer kan også bruges i blomsterdekorationer og kranse, som du kan hænge på døren. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvor meget du kan bruge naturen i din indretning. Du vil blive overrasket over, hvor meget en buket blomster kan vække et rum til live, eller hvor majestætisk din have kan se ud med de rette placeringer af buske og træer. Det handler ikke altid kun om, hvordan boligen tager sig ud indvendigt. Lige så ofte handler det om, hvordan boligen tager sig ud udvendigt.