Dette indhold er sponsoreret. 

Drømmer du om et helt unikt luksuskøkken, fremstillet på et dansk snedkerværksted? Et komplet køkken, som du kan skræddersy til dine ønsker? Så kan det være du skal investere i et af de mange eksklusive køkkener fra Sensoform.dk. Køkkenet er et af de rum, som vi bruger meget af vores tid i. Det skal gerne være enten storslået, elegant, eller stilfuldt, og helst ikke gå på kompromis med noget som helst. Smukke køkkener med massevis af store og små detaljer, er med til at skabe beundring, begejstring og glæde i vores hverdag. Eksklusive køkkener er med til at opfylde behov og drømme. Læs med her i artiklen, for at finde inspiration til, hvordan du kan indarbejde moderne, smukke trends i dit køkken. 

Et gråt, men ikke kedeligt valg

I dag er farven grå blevet et populært valg i køkkenet, og det er måske hellere ikke så mærkeligt endda. De grå toner i materialerne er nemlig nemme at matche med farver, og kan sagtens fungere i en smuk kombination, med både mørkt og lyst træ. Med en simpel og god base, er det nemt at få frisket dit køkken op med tilbehør, og på den måde kan du nemt og hurtigt skifte din indretningsstil, som du lyster, da det ikke kræver mere end en ny farve boliginteriør. Eksklusive køkkener, som har grå fronter af låger og bordplader i natursten af Quarzit, kan være med til at skabe et nordisk, let look til rummet. 

De grebsløse køkkener 

De grebsløse, eksklusive køkkener kan både være super praktiske, samt være en hygiejnisk løsning. Dette er med til at tiltale mange danskere i tiden. Dog kan et helt hvidt køkken, uden greb, godt blive klinisk og en smule karakterløst, da grebene i et hvidt køkken, er med til at tilfører en stilretning, samt identitet. Ofte kan grebsløse køkkener få sin karakter og varme, ved at kombinere de hvide og grebsløse fronter, med låger af træ. Selvom køkkenet godt kan fremstå simpelt, så er de forskellige teksturer med til at skabe en indbydende, hjemlig stemning, som er i stil med de minimalistiske boliger, som har været en del oppe i tiden. 

Det tilbagevendende mørke træ

Igennem tiden har det mørke træ vadet ind og ud af de danske, eksklusive køkkener, og endnu engang er det begyndt at vende tilbage. Flere og flere køkkener er begyndt at have smukke låger af mørkt træ. Ofte er det mørke træ, i en kombination med lyse bordplader eller bordplader i natursten. En fordel, som det mørke køkken har, er, at det kan skabe en intimitet, som et helt lyst køkken ikke formår, især i et større rum.