Dette er sponsoreret indhold

Går du og har en renovering af huset i sigte og har du brug for lidt inspiration til hvordan slutresultatet helt præcist skal tage sig ud? Er du tilmed til det minimalistiske og rustikke udtryk, som vil give dine møbler og hjem et helt andet udtryk? Så er BaseBeton et besøg værd. 

Nemt og hurtigt

At renovere sit hus er hverken en simpel eller hurtig opgave. Det kan være både tidskrævende, drænende og en logistisk hjernevrider som kræver en masse hjælp og energi. Det er nemlig ikke sikkert at du har de evner der skal til og håndværket er måske ikke lige din spidskompetence. Men fortvivl ej. Med BaseBetons microcement behøver du slet ikke så meget hjælp som du går og tror. Det er nemt og hurtigt at påføre – også selvom du ikke er den fødte håndværker. Der er nemlig ingen grund til at gøre renoveringsprocessen længere end nødvendig. 

Et væld af muligheder

Med microcement fra BaseBeton har du et væld af muligheder for at skabe lige netop det look du går og drømmer om til dit hjem. Ikke nok med at det kommer i et væld af farver og teksturer, derudover kan det bruges på både møbler, vægge og gulv. Så går du efter det minimalistiske look i form af simple og glatte vægge, så har du mulighed for netop dette. Det kan også være at du ønsker det glatte gulv hvorpå dine møbler kan komme i fokus? Dette er også et klassisk trick med microcement. Uanset om du ønsker vægge eller gulv med microcement, er det garanteret at dine møbler får et helt nyt udtryk end før du gav dig i kast med dette projekt. 

Praktisk

Sidst men ikke mindst er microcement en utrolig praktisk opgradering af dit kære hjem. Ikke nok med at det er nemt og lækkert at se på, så er det også både nemt at gøre rent og holde ved lige. Vi kender alle den type gulv hvor der nemt kommer mærker eller som generelt tager en krig at vedligeholde. Det er ikke sagen med microcement. Det er nemt at tørre af og kræver ikke at man hele tiden skal bekymre sig om vedligeholdelse. Hele vejen rundt kan man altså argumentere for at microcement skal inkorporeres i dit nye hjem. Ligegyldigt hvordan du vælger at inddrage det i din renovering, er der garanti for at dit hjem får et helt unikt udtryk.