Følgende artikler er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til i artiklen.

Danskerne er vilde med boligindretning. Og når vi indretter vores hus og hjem, er vi ikke blege for at vælge kvalitet frem for alt – uanset om det så må betyde, at vi må gå lidt over budget. Men der er dog ikke altid, at man måske selv har den innovative og kreative tankegang, der gør, at man får den sidste og dog afgørende finesse med i sin boligindretning.

I artiklen her gør vi opmærksom på det, du måske har glemt. For selvom du måske tror, du har styr på det hele, kan det jo sagtens være, din uvidenhed eller forglemmelse kan stå i vejen for, at du får en indretning, der er helt perfekt. Læs med videre – så lover vi at løfte sløret for, hvad danskerne – og resten af verden – (måske) mangler i deres boligindretning.

Badeværelse: Vælg en romantisk og afslappende jacuzzi

Langt de fleste af os går rundt med en ide om, at det er alt for dyrt for den almindelige dansker at få en jacuzzi på deres badeværelse. Og derfor er det desværre sådan, at der er rigtig mange af os, der heller ikke engang overvejer det luksuriøse bade-alternativ, når vi indretter vores bolig.

Men de seneste år er priserne på de smarte og afslappende jacuzzier faktisk faldet drastisk. Og selvom man ikke har nogen fyrstelig løn, er det ikke helt usandsynligt, at man faktisk kan finde en model, langt de fleste har råd til – selv hvis man ellers har et yderst skrabet budget til indretning af sit hjem.

Og glæden ved at vælge en jacuzzi er da heller ikke til at overse. For selv hvis det er en ekstra byrde at skulle investere i en jacuzzi til sit badeværelse, vil den med garanti også skabe den glæde, prisen koster. Og det er uanset, om man har børn, er et samboende par eller har været gift i mange år. For hverken sjov eller romantik findes nemlig bedre andetsteds, end det gør i en boblende jacuzzi.

Køkken: Overvej, om ikke det er nemmere med en cooker

I køkkenet ser vi stadigvæk en bragende udvikling, når det kommer til indretning, ’special effects’ og komfort. Og selvom det i mange år har været blandt andet udviklingen af køleskabet, der har været den helt store frontrunner, er der i dag også andre elementer af køkkenet, der har ændret sig til det bedre. 

En af disse er udviklingen af cooker-systemet til en traditionel vandhane. For med denne unikke mulighed kan man nemlig få kogende vand, uden at man skal vente på en el-kedel. Og så koster den ikke det hvide ud af øjnene. Nej. Faktisk er den nye vandforsyningsmulighed så tilgængelig, at man faktisk ser priser på haner helt ned til et par tusinde kroner.

Stuen: Få fingrene i en sund og komfortabel massagestol

Den sidste luksus-gadget på programmet er den fantastiske massagestol. Og ligesom med jacuzzien er det jo ingen ny og revolutionerende opfindelse, der først lige er kommet på markedet. Men når det er sagt, er det derimod en af de gadgets, ingen burde undvære, da den er både sund for kroppen og utrolig komfortabel at sidde i.
Massagestolen er da heller ikke så dyr, som den var en gang. For vælger man en af de nye modeller, kan man faktisk få den til en ganske hæderlig pris – på niveau med en almindelig lænestol.